Notícies

L'EQUIP "VeAquartium" DE VEDRUNA ARTÉS A LA FINAL EUROPEA DE LA FLL A HONGRIA

D'interès

La setmana passada es va celebrar a Debrecen, Hongria, la Final Europea de robòtica de la First Lego League amb la participació de l'equip dels VeAquartium de 6è de primària de la nostra escola i de 65 equips més dels 5 continents, formats per joves d'edats compreses entre els 10 i els 16 anys.

Tots els equips participants van haver de presentar en llengua anglesa els projectes científics, els projectes de valors i també, posar a prova el disseny, construcció i programació dels seus robots.

Si bé en aquesta ocasió l'equip de la nostra escola no va aconseguir cap premi, l'experiència viscuda va ser realment increïble. Equips de Japó, Corea, Xina, Austràlia, Brazil, Xile, Sudàfrica, Alemanya, Anglaterra, Noruega, Nigèria, Ghana, Turquia, Israel, Mèxic i de diversos països més van compartir molts i bons moments amb els nostres alumnes.

La possibilitat d'anar fins a la competició de Debrecen (Hongria) ha estat possible gràcies a la col·laboració de diferents empreses i entitats que han aportat el suport econòmic per poder participar en aquest prestigiós torneig (Artium, Autocars Simó Ribas, HP, Campus Rafa Martínez, Consell Esportiu del Bages, CTM Manresa,  Denso, Enginyeria Larix, Martí Esports, Sorea, Tirbages, Plans Fotògrafs).