El dimarts 26 d’octubre al matí els alumnes d’Educació infantil vam tornar a fer de petits/es pastissers/es.
Ens vam rentar les mans ben netes, ens vam posar els nostres davantals i vam fer panellets. En vam fer de molt variats: de pinyons, de coco, de xocolata i d’ametlla.
Ens van quedar boníssims i ens ho vam passar d’allò més bé!
Des d’aquí, volem donar les gràcies a l’Albert per haver-los fornejat al forn del seu restaurant, “El punt”. Moltes gràcies Albert!També agraïm a totes aquelles famílies que van poder venir a ajudar-nos i a passar una bona estona tots junts!
Us passem la recepta que vam fer servir per si voleu provar de fer-ne a casa.
INGREDIENTS (per 1 kg de panellets):
1/2 kg de farina d’ametlla
1/2 kg de sucre
1 patata petita (200 grams)
2 ous (clara d’ou)
Aliments per decorar: pinyons, coco ratllat,xocolata en pols, ametllesj.
PREPARACIÓ:
– Bullim la patata amb pell. Escorrem l’aigua, en fem un puré espès i ho deixem refredar.
– Posem el puré de patata en un bol i hi afegim la farina d’ametlla, el sucre i els ous batuts.
– Ho anem treballant amb les mans fins que ens queda una massa ben lligada.
– Fem les formes de les boles i hi posem la decoració (pinyons, xocolata en pols, coco ratllat,…).
– Perquè s’enganxin els pinyons els barregem amb rovell d’ou i passem les boles per damunt.
– Posem els panellets al forn, preescalfat, uns 10 o 15 minuts.
Mmmmmm….ens han quedat boníssims! Moltes gràcies!