Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

ELS ALUMNES D’INFANTIL FEM PANELLETS!

El dimarts 26 d’octubre al matí els alumnes d’Educació infantil vam tornar a fer de petits/es pastissers/es. 

Ens vam rentar les mans ben netes, ens vam posar els nostres davantals i vam fer panellets. En vam fer de molt variats: de pinyons, de coco, de xocolata i d’ametlla.

Ens van quedar boníssims i ens ho vam passar d’allò més bé!

Des d’aquí, volem donar les gràcies a l’Albert per haver-los fornejat al forn del seu restaurant, “El punt”. Moltes gràcies Albert!També agraïm a totes aquelles famílies que van poder venir a ajudar-nos i a passar una bona estona tots junts!

Us passem la recepta que vam fer servir per si voleu provar de fer-ne a casa. 

INGREDIENTS (per 1 kg de panellets):

1/2 kg de farina d’ametlla

1/2 kg de sucre

1 patata petita (200 grams)

2 ous (clara d’ou)

Aliments per decorar: pinyons, coco ratllat,xocolata en pols, ametllesj.

PREPARACIÓ:

– Bullim la patata amb pell. Escorrem l’aigua, en fem un puré espès i ho deixem refredar.

– Posem el puré de patata en un bol i hi afegim la farina d’ametlla, el sucre i els ous batuts.

– Ho anem treballant amb les mans fins que ens queda una massa ben lligada.

– Fem les formes de les boles i hi posem la decoració (pinyons, xocolata en pols, coco ratllat,…).

– Perquè s’enganxin els pinyons els barregem amb rovell d’ou i passem les boles per damunt.

– Posem els panellets al forn, preescalfat, uns 10 o 15 minuts.

Mmmmmm….ens han quedat boníssims! Moltes gràcies!

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website