Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

AMPA

AMPA

L’AMPA és una entitat sense afany de lucre integrada
per una junta de mares i pares de l’escola.

QUI LA CONSTITUEIX?

L’AMPA està constituïda per un o dos representants de classe de cada curs, elegits democràticament per la resta de pares de la mateixa classe.

Les eleccions es duen a terme a l’inici dels següents cursos:
– A I3, que representarà fins a I5
– A 1r EP, que representarà fins a 3r
– A 3r EP, que representarà fins a 6è
– A 1r ESO, que representarà fins a 2n d’ESO
– A 3r d’ESO, que representarà fins a 4t d’ESO

Al principi dels cursos que toquin eleccions, l’escola enviarà un llistat dels membres electes per votar el pare/mare que representarà la classe.

MEMBRES

Laura Solano – I3

Maria Pau Orellana – I4

Ma. Àngels Carrillo Briegas – I5

Marina Genescà i Jordi Prat– 1er EP

Christian Alsono Clota i Marina Bufí – 2on EP

Marc Solanelles Campà – 3er EP

Albert Colillas i Núria Cirera – 4rt EP

Lidia Franch Monràs – 5è EP

Fina Sellarès Santamans i Sònia Vázquez – 6è EP

Jessamina Franch – 1er ESO

Assumpta Vila – 2n ESO

Ester Ruíz – 3er ESO

Bea Castañón – 4rt ESO

Cal recordar que tots els membres de la junta treballen de manera no remunerada i voluntària (invertint hores personals) i l’únic interès és vetllar per millorar la qualitat de vida escolar i extraescolar dels nostres fills. L’AMPA procura afavorir la relació i coordinació entre les famílies i el personal docent, ser la veu dels pares i mares davant de les administracions públiques, treballar per millorar la participació i el compromís dels pares i els fills amb l’escola, o informar als pares sobre el funcionament del centre i de les activitats que organitza, com les extraescolars o altres.

L’AMPA és portaveu de la classe amb l’escola, entès en termes generals de grup; per als afers personals de cada família cal contactar directament amb el tutor o l’equip directiu.

Tothom qui vulgui pot assistir a les reunions que organitza l’AMPA i pot col.laborar més o menys activament en les activitats que es fan. Qualsevol aportació és benvinguda #TotsSomAMPA.

QUÈ FA L’AMPA?

L’AMPA financia diverses activitats com, per exemple, el 50% de l’autocar de les colònies i el servei despertador, però també vetlla per les activitats extraescolars i coopera en el desenvolupament d’alguna de les festes que organitza juntament amb l’escola, tals com la festa de la primavera, de la qual poden gaudir gratuïtament tots els fills socis de l’AMPA.

Els diners que disposa l’AMPA s’obtenen mitjançant les aportacions dels socis (quota de 28€ anuals per família), i també de subvencions. Demanem a tothom la col.laboració en aquesta aportació perquè TOTS els nostres fills es beneficien en més o menys mesura d’aquests diners.

S’entendrà que totes les famílies que han fet entrega de l’ordre SEPA a principi de curs accepten que se’ls giri la quota anual de 28€ per família. Si algú prefereix fer el pagament en efectiu ha d’avisar al representant de classe a principi de curs perquè no se li giri rebut, ja que el retorn suposa un cost extra addicional, cosa que empobreix l’estalvi de l’AMPA.

Les famílies que no estiguin al corrent de la quota no podran gaudir dels serveis que ofereix l’AMPA.

Activitats extraescolars

Actualment s’ofereixen les següents activitats extraescolars,
totes elles gestionades entre l’AMPA:

– TEATRE MUSICAL
– JUDO (gestionada juntament per Judo Moià)

Si necessiteu informació de qualsevol extraescolar contacteu amb algun membre de l’AMPA.

Normativa interna d’extraescolars

– L’AMPA es reserva el dret de suprimir qualsevol de les activitats proposades si el nombre d’inscrits no arriba al mínim d’alumnes establert.
– Si el nombre d’inscripcions és superior al màxim pactat, les admissions es duran a terme per ordre rigorós d’entrada.
– Les absències a classe han de ser notificades al responsable de l’activitat (especialment en el cas dels extraescolars gestionats per empreses externes)
– L’AMPA es reserva el dret d’expulsar un nen/a de l’activitat si el seu comportament és disruptiu o si la monitora ho considera convenient segons el seu criteri de normes de conducta.

Loteria

Cada any l’AMPA gestiona la loteria Nacional. Amb els beneficis que s’obtenen es duen a terme diferents projectes pels nens a l’escola. També una part dels beneficis van destinats a finançar part del viatge d’Immersió lingüística (2n ESO) i el viatge de final de cicle de 4t ESO.

Com es pot obtenir la loteria?

El mes d’octubre/novembre repartim un talonari per cada nen/a (no per família). Ningú està obligat a vendre els tots números; si algú creu que no pot o no vol vendre’n cap també pot retornar el talonari sencer (cal fer-ho el més aviat possible perquè hi hagi temps de vendre’l).

Durant el mes de desembre l’AMPA estableix uns dies de recollida de la loteria venuda (cal fer entrega de la matriu del talonari i els diners, que actualment són 40€ per talonari),tot i que aquelles famílies que ho desitgin, també s’ofereix la
possibilitat que l’AMPA pugui cobrar-la mitjançant gir bancari.

IMPORTANT: Si una família no retorna la matriu i els diners es procedeix a ANUL.LAR tota la sèrie del talonari extraviat.

Per a qualsevol dubte referent a la loteria podeu dirigir-vos al representant de l’AMPA del vostre curs.

COMUNICACIÓ

Hi ha diferents canals de comunicació amb l’AMPA

Bústia física (ubicada a secretaria)

Contacte directe amb el representant de classe, o amb qualsevol membre de la junta

ampaescolavedruna@gmail.com

L’AMPA sol emetre (mitjançant l’escola) comunicacions per correu electrònic, però també es fan servir els grups de WhatsApp de cada classe i l’APP Vedruna by clickedu per a comunicacions urgents. Creiem que és la manera més ràpida i eficient perquè arribi la informació a tots els pares. Si us acabeu d’incorporar a l’escola i voleu que se us afegeixi al grup de WhatsApp de la classe, dirigiu-vos al representant de l’AMPA de la vostra classe.

Segueix l'AMPA a les xarxes

ACTES DE REUNIÓ DE L'AMPA

Accedeix al recull d’actes de reunió de l’Associació de Mares i Pares
CreaEscola Quality Certificate for Education Website