Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PROJECTE ESCOLA I FAMÍLIA: JUNTS x L’EDUCACIÓ

Un dels eixos d’actuació del Pla de Govern Ofensiva de país a favor de l’èxit escolar. Pla per a la reducció dels fracàs escolar a Catalunya 2012-2018 és facilitar i promoure la implicació i el compromís de la família en el seguiment de l’evolució acadèmica i personal dels seus fills.

Amb aquesta finalitat, el Departament d’Ensenyament posa a l’abast dels centres l’aplicació informàtica Escola i família, amb orientacions i recursos per promoure la implicació de les famílies en el procés escolar i educatiu dels seus fills i la participació en el funcionament del centre.

L’aplicació té sis línies d’intervenció (acollida de les famílies, carta de compromís educatiu, acció tutorial compartida, informació i comunicació, participació en el funcionament del centre i formació per a la família) que es treballen des de tres àmbits d’actuació: el centre, l’aula i l’entorn.

Dins la secció “Salut/escola” d’aquest Xipolleig Digital us anirem informant, setmana rere setmana del diferents àmbits d’actuació del programa per tal de promoure l’interès, la coresponsabilitat, la implicació i la participació de la família en els diferents temps i espais educatius dels fills.

Per a més informació, podeu clicar el següent enllaç:

http://familiaiescola.gencat.cat/ca

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website