Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

A CICLE SUPERIOR ESTUDIEM L’EDAT CONTEMPORÀNIA

Al llarg d’aquest segon trimestre, i dins l’àrea de Medi Social i Cultural, els alumnes de Cicle Superior estan desenvolupant un projecte relatiu a “L’edat contemporània” utilitzant la webquest:

https://sites.google.com/site/ledatcontemporaniaainamoll/home

Una webquest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques i contempla el treball cooperatiu. Generalment, es tracta d’una pàgina que proposa als participants una història suggeridora per tal que aconsegueixin una sèrie d’informacions en unes pàgines d’Internet concretes, extraient les seves conclusions a partir del treball cooperatiu. Els objectius són combinar els continguts curriculars amb l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l’aula, en un aprenentatge de descobriment guiat.

Per una banda, els alumnes de 6è de primària, s’han repartit les tasques en diferents grups i es troben desenvolupant els següents continguts:

  1. Cronologia
  2. Organització
  3. Art
  4. Descobriments
  5. Investigant Espanya

I per finalitzar el projecte, tots els grups faran una presentació de l’apartat que han treballat mitjançant un pòster virtual (glogster) o una presentació animada i interactiva (genially/power point/prezi).

Per altra banda, els alumnes de 5è han treballat els mateixos continguts també en grup, però el projecte final per a ells serà una gravació en vídeo en la que hauran d’exposar allò que han après durant el projecte en referència als continguts treballats i al desenvolupament del treball en equip.

Un treball molt interessant i profitós!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website