Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CAMPANYA “T’HO ESTÀS PERDENT”

El dilluns 10 de febrer, per la tarda, es va fer un acte i es va llegir un manifest al pati de l’escola en favor de la campanya “T’ho estàs perdent”, amb l’objectiu de fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació.

Amb la participació de tota la comunitat educativa, l’acte va ser multitudinari i demostratiu de l’adhesió de tots els estaments de l’escola recolçant la igualtat de gènere a tots els nivells.

Si ens donessin a escollir entre que el barça, el Madrid o qualsevol altre equip guanyés “la champions” femenina o masculina, quina escolliriem?

Possiblement tots i totes tenim una resposta per aquesta pregunta, però qui som nosaltres per decidir qui guanya o perd una competició? Quins criteris fem servir?

Doncs estar clar! Guanyarà qui s’ho mereixi! Els esforços, les pors, l’energia dedicada, les alegries… seran les mateixes tant per un equip com per l’altre, però avui dia la repercusió mediática encara seria molt desigual.

Amb aquesta reflexió ens adherim a la campanya #ThoEstasPerdent, promoguda per l’Institut Català de les Dones i recolzada per la Secretaria General de l’Esport i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals entre d’altres, amb l’objectiu de fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació.

La campanya pretén promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

El lema de la campanya és “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website