Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

MOTRICITAT: CONSTRUÏM TRENCACLOSQUES A CASA

A partir dels dos anys els jocs de construcció són un bon estimulant. Aquests tipus de jocs estimulen la creativitat de nens i nenes i fomenta la seva motricitat. Però a més de muntar aquests jocs, ara els pots construir a casa amb l’ajuda dels teus petits i petites. Una manera senzilla i fàcil de gaudir en família. 

1. Construeix un trencaclosques tradicional

Enganxa sobre un cartó una mica dur una foto de la família, de l’infant, de la mascota o un dibuix que us agradi. Quan la cola estigui ben seca, talla-les en diferents fragments, no més de sis. Entre les peces alterna alguns trossos corbs i altres rectes.

2. Un tauler per encaixar formes

Retalla formes senzilles com un quadrat, un triangle, un cercle o un rectangle amb materials de textures diferents. Pots fer-ho amb taps de suro, de plàstic, una baieta, un trosset de vidre… Repassa amb un llapis aquesta silueta sobre una cartolina i torna’l a repassar amb un retolador gruixut. Posa totes les figures en una caixa. El joc consisteix en el fet que el nen col·loqui sobre cada forma de la cartolina cada peça. Les siluetes han de quedar separades perquè el joc li resulti més fàcil.

Temps de construir i de jugar en família!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website