Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CUIDEM EL NOSTRE PLANETA

Aprofitant que el passat dimarts dia 26 de gener es va celebrar el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, el alumnes de Cicle Mitjà han realitzat diverses activitats amb el propòsit de conscienciar-los per tal de conservar i protegir el medi ambient i el nostre planeta. 

En primer lloc, van visionar un vídeo de l’Infok on s’expliquen els conceptes clau de la crisi climàtica i les possibles conseqüències si no s’atura el problema. S’explica, de manera exhaustiva, el moviment juvenil Fridays for Future, liderat per l’activista sueca Greta Thunberg, i parla dels grans tresors que tenim al planeta. De cada qüestió, en parlen amb un grup de nens i nenes que expliquen com veuen el problema i quines són les seves propostes per ajudar a revertir la situació. 

En segon lloc, després de veure el vídeo de l’InfoK, van pensar quin era per ells el tresor més important que els ofereix el planeta Terra. En van fer un dibuix i un petit escrit per penjar-lo a la classe i vam comentar entre tots les reflexions fetes durant les activitats.

Finalment, van poder jugar a jocs online per tal de posar en pràctica alguns dels coneixements adquirits. 

Aquí podeu veure alguns dels escrits i els dibuixos que van fer. Molt bonics i creatius!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website