Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU (DENIP)

El dia 30 de gener va ser el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-Violència i la Pau, el qual propugna una educació permanent en i per la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

Per celebrar aquesta diada, l’escola va programar un petit acte. En aquest es va fer una  lectura d’un fragment del Papa Francesc que ens parla de com acollir la Pau. A continuació tres alumnes de cada classe, des de P3 fins a 6è, van llegir uns missatges de Pau fets per ells mateixos i que prèviament havien treballat a l’aula, a meś a més, van haver de posar-se d’acord per decorar un fanalet  amb missatges i dibuixos de Pau. També vam poder gaudir, de la mà dels alumnes de cicle superior, d’un concert de flauta de l’himne de l’alegria, i com a cloenda, tots junts vam gaudir i cantar la cançó Si hi hagués un món.

Durant el concert, els alumnes d’ESO van decorar el pati de l’escola amb els fanalets i els missatges de PAU, ha quedat molt bonic! i de ben segur que tots aquests missatges voleiant pel nostre pati ens farà omplir el cor de tolerància, solidaritat, respecte, no-violència i PAU.

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website