Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

EL PREMI PILARÍN BAYÉS

Cares conegudes com el Mag Lari, Manu Guix, Tortell Potrona o Juliana Canet llegiran contes via Instagram Live!

Cada any l’Editorial Mediterrània juntament amb l’obra social de Sant Joan de Déu convoquen el Premi Pilarín Bayés a contes escrits per nens i nenes de Primària. Els principals objectius són fomentar la lectura i apropar els llibres als infants, estimular la seva imaginació i fer-los reflexionar i treballar temàtiques al voltant dels valors i que aquest any s’ha centrat en la diversitat.

Tot i la situació actual, el dia 4 de juny a les 11 del matí tindrà lloc la festa del Premi al canal de Youtube de Solidaritat Sant Joan de Déu. La festa serà oberta a totes les escoles i els nens i nenes de Catalunya, tot donant l’oportunitat de gaudir-ne tots els infants, participin o no del premi, a les seves famílies i a les escoles interessades.

Mentrestant, del 15 de maig al 3 de juny, cada dia, diferents cares conegudes de Catalunya llegiran els contes guanyadors del Premi Pilarín via Instagram Live

Manu Guix, Mag Lari, Juliana Canet, Els Amics de les Arts, Ada Parellada, Tortell Poltrona, Tomàs Molina, El Pot Petit i Dèlia Brufau, entre d’altres, són algunes d’aquestes cares conegudes que ens llegiran els contes guanyadors d’aquesta edició des dels seus comptes d’Instagram Live. Un petit regal sentir com sonen les seves narracions en boca de referents del món de la música, la televisió o l’esport.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website