Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

ESCAPE ROOMS VIRTUALS, UNA BONA PROPOSTA D’ENTRETENIMENT

Durant el confinament, han anat apareixent noves formes d’entreteniment com, per exemple, festivals de música a través d’Instagram, recitals de poesia en línia o reptes diversos que estan omplint les xarxes socials. Tot es reinventa i els Escape Rooms no s’han quedat enrere.

Avui us oferim tres aventures per viure sense sortir de casa i gratuïtes. Pot ser una bona opció per passar una tarda o un vespre amb família aquesta Setmana Santa.  Les històries es recreen amb pistes, enigmes i, a més, tenen un toc d’humor. 

1. Apocalipsis higiénico. El joc ens situa l’any 2043, en una societat on, després d’una crisi mundial el 2020, les borses van caure i es va instaurar una nova moneda: el paper higiènic. Però, quina és la vostra missió en tot això? Us heu assabentat que ha mort el príncep africà Jones Dimka i ha deixat als seus hereus una gran fortuna que consta d’un palet de paper higiènic i heu decidit fer-vos passar per un dels seus descendents. Ho aconseguireu?

2. Hora 26. El professor Altarribia ha arribat del futur en una màquina del temps per crear una tecnologia que necessita a la seva època, però hi ha hagut complicacions, la seva màquina del temps s’ha desconfigurat i no pot tornar. Per no interferir en els esdeveniments i crear un efecte papallona mundial, s’ha quedat confinat, però no té accés a tot allò que necessita per tornar a posar la màquina en marxa. 

3. La cura del virus. La partida la porten dos personatges –un investigador espanyol i un altre xinès que estan investigant la vacuna contra el coronavirus–, així que podeu jugar dos equips. Heu de fer servir dos dispositius –ordinador, mòbil, tauleta–, un per personatge, i és important que us aneu comunicant allò que trobeu/descobriu, ja que és indispensable per poder avançar.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website