Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

MÉS JOCS DE TAULA GRATIS I EN LÍNIA!

Fa un temps que els jocs de taula clàssics s’han tornat a posar de moda. Si durant la quarantena t’has quedat a casa per guanyar la partida al coronavirussegur que també t’agradarà guanyar al Parxís o al Monopoly. Si estàs acompanyat, pots treure la pols als jocs de taula que tens a l’armari. Però si no els trobes o si estàs passant el confinament sol (i creus que a la teva gata no li agradarà això de moure fitxes), aquí et fem cinc noves propostes per jugar en línia i recordar les partides de la teva infantesa.

Tres en ratlla

Ja sabem que per jugar al tres en ratlla realment no necessites més que un boli i un paper, però si resulta que t’has quedat sense, aquí tens una proposta ben senzilla: l’únic que has de fer és posar tres en ratlla al cercador de Google i a jugar! Sí, el paper de vàter, en un moment donat, també serveix.

Uno

Ajunta les cartes, bé sigui per color o per número, i intenta ser el primer a acabar-les! L’UNO també ha omplert de rialles moltes tardes d’estiu o de pluja, i en aquest enllaç hi podreu jugar de manera gratuïta.

Risk

Si el que t’agrada és conquistar el món, encara que sigui amb la imaginació, segurament eres fan del RiskAquí podreu jugar a aquest joc de guerra tàctic que evoca les batalles napoleòniques i conquistar altres països per perdre una mica de vista els únics territoris que veieu des de fa dies: la sala d’estar, la cuina i el lavabo. També el trobareu en línia gratuïtament aquí.

Cluedo

En una misteriosa mansió ha tingut lloc un assassinat. Qui ha comès el crim? Amb quina arma? On? Un dels jocs més divertits de la història, ple d’humor negre i que farà que miris amb desconfiança tots els teus adversaris. Malauradament, tots els jocs de Cluedo que hi ha per jugar en línia són de pagament. Però aquest parteix de les mateixes premisses i és gratuït! Això sí, és en anglès. Afina l’olfacte i troba l’assassí!

Scrabble

Moment d’esprémer-se el cervell i buscar paraules en el nostre diccionari mental. Aquí es pot jugar a l’Scrabble en castellà de manera molt fàcil contra la màquina. I en aquest enllaç te’l pots baixar per jugar en català. Un clàssic que tampoc passa de moda…

Tot a punt per començar a jugar!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website