Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

JOCS FLORALS 2019

El  dia de Sant Jordi és una de les diades més importants per al nostre país. No només donem la benvinguda a la primavera, temps de l’amor i de la renovació, sinó que com a festa cívica ens aporta el sentit humà de la capacitat de les persones per lluitar i vèncer el mal. El drac que amenaça el poble i crema les collites simbolitza la por que viu dins de cadascun de nosaltres; la rosa significa l’estima per a tots els qui ens envolten; Sant Jordi és la valentia que tenim als nostres cors i que ens esperona per a lluitar per allò que creiem just; la princesa és l’esperit de sacrifici de tots nosaltres; els personatges d’aquesta llegenda són molt més que personatges fantàstics, són una lliçó de vida en la qual cada any el nostre país mostra al món el seu esperit col·lectiu i el seu desig de pau i estima.

Els premiats en les diferents categories dels Jocs Florals d’aquest any van ser:

FOTOGRAFIA:

Tenim la gran sort de viure al cor de Catalunya, al centre del nostre país i Artés es troba en un lloc privilegiat, envoltat de vinyes i de natura que ens regala el meravellós espectacle dels seus colors. Dins la categoria de fotografia el premi va ser per a la Júlia Bover i López de 1r d’ESO.

PROSA:

Els textos que es van enviar van ser tan diversos com els mateixos alumnes. Finalment, l’escollit com a guanyador d’aquesta categoria va ser el conte “Jove o adulta?”, de la Júlia Cantó i Llumà de 2n d’ESO.

POESIA:

Els poemes que es van enviar destacaven per la seva emotivitat i per tractar temes de la vida quotidiana. Entre tots ells, el guanyador va ser “La meva escola”, de l’Ernest Aymerich i Montañola de 4t d’ESO.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website