Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LA FUNDACIÓ ALÍCIA DÓNA SUPORT A L’ESCOLA D’HOSTALERIA BARCELONA VEDRUNA GRÀCIA

La Fundació Vedruna Catalunya Educació i Compass Group, empresa de referència dins el sector de la restauració col·lectiva, s’han aliat per a la creació de l’Escola d’Hostaleria Barcelona Vedruna Gràcia, especialitzada en l’àmbit de la restauració i l’hostaleria. El nou centre formatiu s’incorporarà a l’edifici de l’Escola Vedruna Gràcia, que actualment està immers en un procés d’ampliació i reforma.

A l’escola basen els seus coneixements en la primera gran enciclopèdia sobre gastronomia, creativitat i innovació: La Bullipedia. Amb aquest projecte es pretén consolidar la gastronomia com a disciplina acadèmica. Amb l’assessorament de l’equip d’en Ferran Adrià, fan ús d’aquesta eina  per a l’aprenentatge i l’autoprenentage basada en la connexió del coneixement.

El conveni de col·laboració signat per les dues entitats compta amb una durada mínima de 10 anys i té previst l’inici de la seva activitat per al curs escolar 2020-2021. L’Escola d’Hostaleria constarà d’unes instal·lacions de 2.000 m2 que albergaran espais formatius amb cuines, zones d’elaboració de postres (fred i calent), cafeteria, magatzems i aules auxiliars, entre altres equipaments.

A més d’oferir diversos Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior, Màsters i Postgraus, l’Escola Vedruna Gràcia compta amb l’important suport de la Fundació Alícia, reconegut centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website