Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

MARATÓ VEDRUNA 6×7

El divendres 5 d’octubre els alumnes de 6è de primària i de 1r d’ESO de totes les Escoles Vedruna de Catalunya van participar de la “Marató 6×7”.

Es tractava d’una caminada esportiva i solidària que es va fer a Vic i rodalies. La idea principal era aplegar a tots els alumnes d’aquestes dues classes de les 36 escoles de Vedruna Catalunya (uns tres mil alumnes), i fer una “marató” tot dividint-los en 6 itineraris diferents que es van iniciar en pobles de la comarca, equidistants tots de Vic; per caminar uns 7 quilòmetres fins a la Plaça Major de Vic, on hi van arribar de manera simultània.

A cada itinerari s’hi van concentrar prop de cinc cents alumnes de sis escoles Vedruna que estaven acompanyats per mestres i professors dels seus centres i per alumnes de Cicles Formatius relacionats amb el món de l’esport.

Un cop a Vic, es van concentrar al bell mig de la Plaça Major on, sota la direcció artística de l’empresa DIAC (Seminari de Vic), van participar d’una festa en favor de l’esport i la solidaritat.

Es van fer activitats esportives, sortejos i una coreografia col·lectiva. La jornada s’emmarcava dins els actes de celebració de la nova Fundació Vedruna Catalunya Educació, amb un rerefons solidari que va acompanyar els alumnes durant la caminada i la festa de la plaça, i que es va concretar en una recollida de diners per fer una aportació a benefici de la Taula de refugiats de la capital osonenca.

Un cop més, va queda clar que, “Si anem junts és millor”!

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website