Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SETMANA DE SANT JORDI A EDUCACIÓ INFANTIL

Aprofitant que divendres dia 23 d’abril celebrem la diada de Sant Jordi…els alumnes d’infantil hem estat realitzant tota la setmana activitats relacionades amb Sant jordi.

El dilluns a la tarda vam crear una rosa molt bonica on vam utilitzar cartolina vermella i verda, plastilina i un pal de fusta decorat amb pintura verda. El dimarts, a l’ambient de fer i desfer…vam fer uns punts de llibre ben divertits i originals representant el drac de Sant Jordi. En aquest cas, vam utilitzar cartolina verda, paper de bombolles, cinta vermella, gomets i retoladors negre per escriure el nostre nom, les lletres de Sant Jordi i dibuixar els ulls del drac. Dimecres a la tarda,la Cèlia Vila, amb la seva guitarra, va baixar a les aules d’infantil i vam poder gaudir d’una bona estona amb danses i cançons de Sant Jordi!

Divendres al matí, vam aprofitar per visitar les paradetes de roses i llibres que hi havien al poble i cada clase va poder comprar un conte ben xulo! A la tarda, vam ballar i cantar tots junts al pati. Vam poder compartir una bona estona mirant els contes que vam portar de casa i finalment vam poder gaudir de la representació teatral que ens van fer els companys de la classe de P5. Ho van fer genial i vam passar un feliç dia de Sant Jordi tots plegats!

A més, com ja haureu vist per l’instagram…alguns alumnes d’infantil hem explicat algunes endevinalles, cançons i escrits de llegendes que ens va agradar molt compartir amb tots vosaltres!

Com veieu…ha estat una setmana molt entretinguda i plena d’emocions i sorpreses!

Esperem que gaudiu tant com ho vam fer nosaltres de la diada de Sant Jordi!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website