Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SORTIDA DE CICLE INICIAL AL COSMOCAIXA

El passat 28 de febrer l’alumnat de Cicle Inicial va anar d’excursió al museu Cosmocaixa de Barcelona, una sortida relacionada amb el projecte del Sistema Solar que han estat treballant i desenvolupant durant aquest segon trimestre dins l’àrea de medi. 

Dins del museu van poder explorar i visitar el Planetari Bombolla, un espai perfecte per aprendre curiositat sobre l’univers i dissenyat per reproduir la màgia de l’observació del cel.

Aquí, els infants van gaudir de l’astronomia sense necessitat de fer-ho de nit i amb l’ajuda d’un educador que els va anar guiant en tot moment. 

A través d’una maqueta Sol-Terra-Lluna van poder observar els seus moviments, interpretar el cicle de dia i nit, les fases de la lluna i els eclipsis. També van poder comparar els planetes a través de representacions a escala i van descobrir les característiques principals. A més a més, van poder veure una recreació del cel nocturn visible des de la nostra latitud, on van aprendre a reconèixer algunes constel·lacions i quins eren els seus dibuixos imaginaris. 

Un altre activitats molt enriquidora va ser la visita a la Sala Univers. De la mà d’un educador l’alumnat va fer un recorregut que comprenia des del Big-bang fins a les últimes fronteres del coneixement, ja que van poder viure, en primera persona, com treballen els científics i les científiques a través d’experiències interactives, objectes reals i reproduccions científiques i artístiques de màxima qualitat.

Finalment, i per acabar la visita,  van fer un recorregut per les diferents sales del museu on van poder experimentar amb un laboratori de matemàtiques, amb un Mur geològic i el Bosc Inundat.

Ha estat una experiència molt enriquidora, ens ho hem passat molt bé!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website