Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

26a FESTA DE LA VEREMA DEL BAGES

Artés es prepara per viure la 26a Festa de la Verema del Bages amb la participació dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’olis i vins de la nostra escola

El 30 de setembre, 1, 2 i 3 d’octubre Artés serà l’epicentre d’una Festa de la Verema del Bages que tindrà actes a diferents poblacions

Artés celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre la 26a Festa de la Verema del Bages, organitzada per l’Ajuntament d’Artés, la DO Pla de Bages, la Confraria de Vins del Bages, la Unió de Botiguers d’Artés i la Ruta del Vi del Bages. La Festa de la Verema viurà dos dies de preludi amb el Nocturna Vinum, que es celebrarà dijous 30 de setembre a diferents localitats bagenques i la inauguració divendres 1 d’octubre a la Torre Lluvià.

La Festa de la Verema viurà el punt àlgid el diumenge 3 d’octubre durant tot el dia on Artés omplirà la Plaça Vella dels vins de la Denominació d’Origen Pla de Bages, amb la participació dels 18 cellers i elaboradors de la DO. Dissabte amb els Tastos amb Ritme també es podrà gaudir dels vins de la DO a partir de les 21 h. Ambdós dies l’entrada a la Plaça serà lliure, malgrat que l’aforament serà controlat, regulat i limitat en tot moment.

Si la capacitat màxima de la plaça és completa, es poden formar cues per accedir-hi atès que caldrà esperar que hi hagi places disponibles a mesura que hi hagi persones que en marxen. L’organització demana paciència i comprensió. Igualment, la fira d’artesania i les activitats infantils seran d’accés gratuït sense reserva prèvia. Fora del recinte de la plaça hi haurà nombroses activitats paral·leles, com ara una actuació infantil, una petita excursió autoguiada o la fira d’artesania, que enguany aplegarà més d’una vintena de parades entre els carrers Barquera i Doctor Ferrer i Solervicens. Igualment, es recupera la tradicional exposició de maquetes d’Artés i la demostració d’oficis antics, com ara d’elaboració d’àmfores amb ceràmica. 

El concert de Suzanna i les propostes gastronòmiques dels restaurants Al Punt, la Xicra i Pessics Pastisseria acompanyaran els vins de la DO Pla de Bages dissabte a partir de les 21 h. Diumenge serà el torn dels concerts d’El Patio a les 12.30 h, Món Petit Món a les 17.30 h i Laura Flores a les 19.30 h, acompanyats de mossecs de Verema de Mengembages durant tot el dia. Dissabte a les 18 h, per donar el tret de sortida als actes de la Plaça Vella la colla castellera Picapolls de la Gavarressa actuarà a plaça.

Una de les novetats d’enguany és la participació dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Olis d’Oliva i Vins a les activitats del programa. Ens podreu trobar el dissabte a partir de les 18:00h a la Plaça Vella, servint els vins dels cellers del territori.

Per a més informació, cliqueu el següent enllaç:

http://www.festaveremabages.cat/

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website