Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

ALUMNES DE L’ESCOLA PREMIATS AL 5è CONCURS DE BOOKTRAILERS

L’equip “Els Vedruna” de l’Escola Vedruna d’Artés, format per tres alumnes de 4t d’ESO, es va endur divendres 11 de gener el Primer Premi del Concurs de Booktrailers en la categoria de Millor Guió. L’acte, conduït per l’actriu i escriptora Àngels Bassas, es va celebrar a l’auditori de la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona i va comptar amb representants de les entitats organitzadores del concurs, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

Un total de 417 estudiants, d’edats compreses entre els 14 i 18 d’anys, han participat en la 5è edició d’aquest concurs que premia els millors vídeos en 6 categories: Millor Booktrailer, Millor Guió, Booktrailer més creatiu, Més Votat pel Públic, Premi Especial Viquilletra i Millor Booktrailer de Tema Fantàstic. En la convocatòria d’enguany, s’hi han presentat 120 booktrailers de 32 escoles diferents.

Els booktrailers són vídeos breus que serveixen per donar a conèixer un llibre i per treballar la lectura i la creació audiovisual de manera conjunta. A més a més, es tracta d’una pràctica cooperativa, inclusiva i que dona molta importància al treball en equip.

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website