Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CANTÀNIA 2019: A DE BROSSA

Aquest curs, els alumnes de 5è de primària que hem participat en el projecte Cantània, hem preparat la cantata, “A de Brossa”. Ens hem endinsat en el món del poeta Joan Brossa i del seu amic Miquel Desclot. Ha estat un treball mà a mà entre el seu compositor Eduard Iniesta i Torres i de la seva guionista la Marta Gil i Polo.

“La Blanca i la Bruna, dues noies de catorze anys, teixiran el fil argumental d’aquesta Cantània. Les dues entren d’amagat als arxius històrics d’una gran biblioteca nacional amb unes llanternes que duen a les mans i troben tot de llibres i objectes peculiars sobre els prestatges. La Blanca, qui té una mirada poètica, llegeix alguns dels textos dels llibres mentre la Bruna l’escolta incrèdula. De mica en mica, però, gràcies a unes ulleres molt especials van entrant en la màgia, en la transformació de les lletres, en els jocs de paraules, en les construccions poètiques  fins a arribar a comprendre el món des d’un punt de vista més creatiu, més juganer, més brossià, experimenten una nova mirada cap a elles mateixes i cap a la vida.”

La nostra actuació al Kursaal de Manresa va ser el dijous 29 de maig, juntament amb alumnes de les escoles: Zer el Cardener, Francesc Macià (Súria), Sant Josep (Navàs), Espill (Manresa), Rellinars, Ametllers (Sant Joan de Vilatorrada), FEDAC (Súria) i Montserrat (Sant Salvador de Guardiola), Zer Alt Berguedà i Vedruna Sallent.

Ha estat una experiència molt interessant, ens ho hem passat molt bé i les nostres famílies que ens han vingut a veure ens han aplaudit molt!

Gràcies Joan Ramon per haver-nos ensenyat la cantata, per donar-nos la possibilitat de cantar en un gran teatre i d’haver tingut tanta paciència amb nosaltres!

Gràcies també a les nostres tutores Cèlia i Raquel per compartir l’espectacle amb nosaltres a l’escenari

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website