Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CARTES AMB EL COR

Sílvia Gelabert, professora d’un cicle formatiu de grau superior i tècnica en diagnòstic per la imatge, està impulsant una iniciativa, anomenada “Cartes amb el cor“,  perquè tots els alumnes de Catalunya puguin enviar ànims a les persones ingressades als hospitals i als metges i infermeres que els estan cuidant. Ha fet una crida perquè “les escoles i instituts de Catalunya, des d’infantil fins a cicles formatius, passant per la primària, l’ESO i el batxillerat”, enviïn dibuixos, poemes, vídeos i cartes als hospitals de Catalunya.

L’autora comenta que: “Els dibuixos, els escrits i les imatges ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-se i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada”.

Segons ha explicat, la idea va sorgir gràcies a les bústies que el Clínic i l’Hospital del Mar tenen habilitades per rebre cartes. La crida es va amplificar després que el Consell Escolar de Catalunya fes arribar la iniciativa a les escoles. El correu electrònic del Clínic “es va col·lapsar” durant unes hores amb els vídeos, dibuixos i cartes dels alumnes.

L’Escola Vedruna Artés ha animat als seus alumnes d’educació infantil i cicle inicial a participar de la iniciativa a través de reptes que se’ls proposa cada dia. Hi ha hagut molt bona rebuda per part de les famílies i tots els missatges de suport s’han compartit via xarxes socials.

Aquests dies els sentiments estan a flor de pell i aquests missatges van molt bé. Moltes gràcies per la col·laboració! Si anem junts és millor! Tot anirà bé!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website