Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CELEBRACIÓ DE SANTA JOAQUIMA EN CONFINAMENT

Aquest any la celebració de Santa Joaquima a l’escola ha estat ben atípica i diferent, atès que la festa s’ha realitzat en format virtual a causa del confinament. Com ja sabeu, cada 22 de maig és un dia molt especial per a les nostres escoles i es va apostar per mantenir aquest festiu i realitzar diferents activitats relacionades amb la vida i el llegat de la nostra patrona.

Així doncs, cada curs de les diverses etapes educatives va realitzar una connexió amb el seu tutor o tutora d’aula per treballar la figura de Santa Joaquima a partir d’una tasca adaptava a cada edat i nivell. Una de les activitats, entre moltes altres, fou, per exemple, un joc de preguntes sobre la vida de Santa Joaquima; i, val a dir, que els alumnes en coneixien i recordaven molts aspectes.

A més a més, com ja és habitual en la nostra escola, no podien faltar els TALENTS VEDRUNA. Per això cada grup d’alumnes va poder visualitzar els vídeos que havien enviat els seus companys o ells mateixos mostrant el seu talent. Hi va haver de tot: mags, músics, artistes que van cantar i ballar, esportistes, pintors, dibuixants, cuiners… 

Es tracta d’una proposta molt arrelada tal i com va demostrar l’alta participació dels alumnes d’Infantil i de Primària; en canvi, els estudiants d’ESO sembla que els va vèncer la vergonya i van animar-se menys a mostrar les seves habilitats. No va ocórrer el mateix amb tot l’equip de mestres i professors, que van oferir les seves qualitats com a ballarins i ballarines coreografiant la cançó que van compondre els alumnes de 3r d’ESO.

Si encara no heu vist els vídeos, no us els podeu perdre!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website