Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

COM VEUS LA PRIMAVERA?

Dofins a la costa? Senglars a la Diagonal de Barcelona? Aigua transparent a Venècia? Nius prop de casa?… Sense cap mena de dubte han estat preguntes que ens hem fet aquests dies de confinament quan hem vist que la natura espetegava al nostre costat.

Són fets que ens han pogut semblar excepcionals, però en la majoria de casos aquesta percepció es deu al confinament. Tenir temps per mirar ens ha permès descobrir coses poc usuals, però que en molts casos no són excepcionals.

Des de fa uns dies ja podem sortir una horeta a passejar, a córrer i en el cas dels alumnes de 5è, a observar de ben a prop aquesta natura esplèndida que ara ens regala tot el seu potencial, ja que som a la primavera!

I és que aquests dies els alumnes de 5è de primària tenen un repte: Fotografiar la primavera!

Ara és el moment de sortir i de mirar amb ulls curiosos el nostre voltant per descobrir com va canviant dia a dia, a poc a poc, la natura que ens envolta. Aquesta observació serveix per gaudir encara més de sortides de casa, per viure el moment present, i sobretot per aprendre a estimar i respectar l’entorn.

Els alumnes de 5è segur que faran unes fotografies espectaculars, però de moment un deixem amb aquesta foto on podreu veure la flor del pi. Algú sap en quin fruit es convertirà? Segur que la forma us ajuda a endevinar-ho!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website