Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

COM VISITAR ELS MUSEUS DE BARCELONA EN TEMPS DE CONFINAMENT

Fer accessible la cultura en temps de confinament. Aquesta és la premissa amb la que treballa bona part del sector durant aquests dies amb concerts en directe, recuperacions d’obres de teatre o òpera des de casa. I els museus de Barcelona tampoc es queden enrere gràcies a la plataforma Google Arts and Culture.

I és que, sense sortir de casa, es poden visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el Museu Marítim, Nobulo, l’art fet a la Universitat Pompeu Fabra (UPF Art Track), el Museu de la Música, el Design Museum i el Museu de Ciències Naturals. Tots han realitzat una selecció de les obres de les col·leccions que conserven en els seus fons, han preparat continguts de qualitat que les expliquin i han col·laborat amb els equips de Google en la captació de les imatges per a la realització de la visita virtual de les sales i dependències del museu.

Al MNAC, per exemple, podeu passejar per la Sala Oval, la Sala de la Cúpula i els diferents àmbits del museu tant de temps com vulgueu i quan desitgeu. Google Art Project us ofereix una visita virtual gràcies a les més de 4.500 captures de 360º a l’interior de les sales, que permeten una navegació fluïda per tot el museu. Al llarg del recorregut trobareu més de 1000 obres de la col·lecció digitalitzades en alta resolució i 418 artistes representats. El fons del Museu Marítim, per la seva banda, inclou pintures, fotografies, instruments de navegació, models i peces de vaixells i d’altres objectes simbòlics. 

Google Arts and Culture és un projecte de col·laboració entre la companyia i algunes de les institucions i monuments més importants del món amb l’objectiu de donar a conèixer als usuaris les obres d’art més representatives de forma molt detallada i oferir un millor accés a l’art a través d’internet. Dins de la mateixa plataforma hi ha altres museus com la National Gallery, el MoMA, l’Smithsonian National Museum of African American History and Culture o el Freud Museum London.

La plataforma serveix així per promocionar el patrimoni conservat als museus barcelonins i la seva posada en valor. 

Tot sigui perquè, si no podem accedir als museus, els museus ens visitin a nosaltres!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website