Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

COORDINACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT I ELS CENTRES EDUCATIUS

El divendres 8 de maig representants de l’Ajuntament i de les diferents escoles van acordar les actuacions municipals per iniciar el període de preinscripció escolar que està establert entre el 13 i el 22 de maig, ambdós inclosos.

Es va acordar fer una bustiada porta a porta per donar a conèixer el període de preinscripcions. Tota la informació està disponible als webs dels diferents centres i també s’hi pot contactar via telefònica.

Les instruccions per aquest període de preinscripcions són potenciar al màxim les preinscripcions de manera telemàtica. Cal dir que no farà falta tenir signatura digital per a poder-les fer i que la documentació que calgui aportar s’haurà de fer arribar al centre que s’hagi posat en primera opció.

Per aquelles famílies amb més dificultats per accedir al online s’habilitarà la possibilitat de fer les preinscripcions de manera presencial amb cita prèvia a partir del dia 19 de maig.

Altres informacions rellevants en matèria d’ajuts que es van parlar a la reunió

  • Encara no s’ha obert el període de presentació de sol·licituds de beques de menjador pel curs 20-21. 
  • Tampoc s’ha obert el període de sol·licitud d’ajuts municipals per material escolar i sortides pel curs 20-21.
  • Des del municipi s’està treballant en la preparació del casal d’estiu.  S’està a l’espera de les regulacions sanitàries per a poder obrir inscripcions.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website