Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

EL DIA DE LA DONA A CICLE MITJÀ

El dia 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora. Amb motiu d’aquesta celebració a cicle mitjà hem fet diferents activitats.

Cada dia de la setmana del 8 al 12 de març vam començar el dia comentant la proposta de Bon dia que ens va ajudar a contextualitzar la celebració.

A 3r de primària els alumnes vam fer diferents activitats per treballar entorn d’aquesta data assenyalada. A llengua catalana, els alumnes van fer un escrit explicant quina era la dona més important de la seva vida. Un cop fet, ho vam comentar entre tots i totes.

Cada dia de la setmana, també a l’aula de 3r, es va fer un petit joc. La mestra presentava una fotografia als alumnes. En aquestes imatges es veien dones. Els alumnes havien de fer hipòtesis sobre qui era la persona la foto i què havia fet. Finalment, la mestra explicava qui era la dona de la imatge i per quin motiu era important. Així vam conèixer exemples de dones valentes que han ajudat i ajuden a canviar el món.

A 4t de primària van fer una activitat on també van conèixer dones valentes, però ells van fer-ho fent un joc  on calia, en petits grups, relacionar la imatge d’una dona que ha ajudat a millorar el món i un cartronet on s’explicava qui era i per quin motiu és coneguda.

Aquesta activitat els va servir per descobrir que Amelia Earhart va ser la primera dona en pilotar un avió a través de l’Oceà Atlàntic, que Ellen O’Nell és la primera skater professional femenina, que Margaret Bourke-White va ser la primera dona corresponsal de guerra o que Anna Lee Fisher va ser la primera dona en viatjar a l’espai.

Per seguir amb aquesta línia de treball, a Plàstica vam preparar l’arribada de la primavera treballant a la pintora Georgia O’Keeffe. 

Una setmana creativa i plena de nous coneixements!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website