Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

ELS SIS “ESCAPE ROOMS” VIRTUALS MÉS INCREÏBLES!

Aquests dies de confinament, els escape rooms ens permeten jocs interactius que ens ajuden a mantenir la ment desperta i també la cooperació amb altres persones. Jocs en equip que, en moltes ocasions, han estat inspirats en la situació que estem vivint en aquests moments. Podràs intentar contribuir a trobar una vacuna pel coronavirus amb el teu enginy i habilitats. A continuació, et proposem sis jocs.

1. Enigmatium
En aquest cas, la idea és implicar els jugadors en trobar la manera de frenar la pandèmia. Aquest escape room virtual i gratuït està inspirat en la lluita contra la Covid-19. El punt de partida és una crida d’emergència d’un científic i assumir la seva apocalíptica quarantena com a realitat. En total, 168 dies. A partir d’aquí, s’ha de buscar un codi entre un mercat atestat de Wuhan, trobar una vacuna comparant els cariotips de l’home, els ratpenats, els micos i les rates i acabar manejant productes com la cisteïna, la aspargina, la serina i l’arginina per tal de salvar la humanitat.
Començar el joc

2. Harry Potter
Un dels darrers escape rooms que ha captivat els aficionats és el joc de Harry Potter. L’usuari pot submergir-se durant unes hores al famós col·legi i desxifrar totes les proves i misteris que el joc té preparat. El seu nom és Hogwarts Digital Escape Room i va sorgir de la imaginació de Sydney Krawiec, una bibliotecària de Pittsburg, als Estats Units. Es pot jugar tant individualment com en grup. Un cop dins, et convertiràs en un estudiant més d’aquest col·legi de màgia i bruixeria més famós de món. L’objectiu és molt senzill: sortir d’una habitació on t’has quedat tancat al costat de la resta de companys de curs.
Començar el joc

3. Apocalipsis higiénico
Encara recordem la febre del paper higiènic els primers dies de confinament. Aquest joc l’ha creat The Paradox Room -una sala de Santiago de Compostel·la- i Exit Room Escape, de Fuerteventura, i és gratis. El joc és futurista i ens situa l’any 2043, en una societat on, després d’una crisi mundial, les borses cauen i s’instaura una nova moneda: el paper higiènic. Un bé que només està a l’abast de les persones més poderoses. El príncep africà Jones Dimka ha deixat als seus hereus una gran fortuna que consta d’un palet de paper higiènic. Els jugadors han d’aconseguir fer-se passar per un dels seus descendents. El joc no té límit de temps i l’argument es va explicant de forma senzilla perquè el jugador no s’emboliqui. Si us quedeu bloquejats o voleu alguna pista, poseu-vos en contacte amb els creadors a través dels seus comptes d’Instagram.
Començar el joc

4. La cura del virus
Darrere del web Cazadores de escapes hi ha una parella apassionada pels escape rooms. Aquests dies n’han creat un amb el coronavirus com a protagonista. La idea, com en el primer pas, és trobar-ne la cura. La partida la porten dos personatges –un investigador espanyol i un altre xinès que estan investigant la vacuna contra el coronavirus–, així que podeu jugar dues persones o dos equips repartits en aquests personatges. La idea és fer servir dos dispositius, un per personatge, i és important que us aneu comunicant amb allò que trobeu o descobriu. Benvinguts al món de la investigació!
> Començar el joc

5. Hora 26
Si alguna cosa pot sortir malament, sortirà malament. Aquest joc ens proposa un viatge en el temps, una de les més grans fantasies humanes. La idea és ajudar un professor a tornar a la seva època, després que la seva màquina del temps, creada per tornar a el futur cada 24 hores, patís una avaria. L’objectiu dels jugadors i de l’equip serà ajudar-lo, costi el que costi. Un dels aspectes positius d’aquest escape room és que no hi ha temps per solucionar-ho, pots dedicar-li el dia sencer si ho vols, i almenys un parell d’hores de diversió estan garantides.
Començar joc

6. Romeo i Julieta
El romanticisme també té el seu lloc en aquesta llista. I qui és la parella més famosa de la història de les relacions impossibles? Romeo i Julieta. En aquest cas, resulta que el coronavirus ha provocat que milers de parelles es vegin obligades a separar-se fins que finalitzi el període de quarantena. Forces majors impedeixen que es reuneixin. Sigui aquest el teu cas o no, pots jugar a un escape room que t’ajudi a refrescar la història d’amor dels insignes veronesos. Romeo mostrarà als pares de Julieta que realment és digne del seu amor. Tot i que no serà fàcil i caldrà donar-hi moltes voltes per fer els passos adequats.
Començar joc

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website