Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

EXCURSIÓ A BUSCAR NÚMEROS I XERRADA DELS MOSSOS D’ESQUADRA A ED. INFANTIL

Aprofitant que els alumnes d’infantil estem treballant un projecte sobre els números, el dimecres dia 1 de desembre al matí, vam fer una petita excursió pel poble per “buscar números”.

Vam estar molt atents i vam observar detingudament el nostre entorn mentre passejavem pels carrers. Ens vam adonar de la quantitat de números que trobem en el nostre dia a dia i de la importància que tenen. Números als carrers, a les cases, a les botigues, al rellotge de la plaça de l’església, a les matrícules dels cotxes, a les senyals,etc

Aquesta excursió ens va permetre ampliar els nostres coneixements sobre l’educació vial després de la visita dels Mossos d’Esquadra la setmana passada, el dia 24 de novembre a la tarda.

Des d’aquí, volem agrair i donar les gràcies al Joan, a la Laura i al titella “ TAT” que gràcies a ells vam aprendre a tenir més consciència i responsabilitat sobre la importància de complir bé les normes de seguretat viària. Vam gaudir d’una molt bona estona i ens han ajudat a ser ciutadans més cívics i responsables!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website