Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

FEM UN TOMB VIRTUAL PER L’ESCOLA VEDRUNA ARTÉS!

Aquesta activitat  va ser pensada per les Jornades de Portes Obertes de l’escola perquè les famílies, alumnes, noves famílies i sobretot, nous alumnes, puguin fer un tomb per la nostra escola i descobrir-ne alguns racons des de casa. 

Els alumnes de 2n d’ESO i la professora de tecnologia que ha portat a terme aquest projecte, van decidir dissenyar un nou format per ensenyar l’escola i transformar-la en escola virtual, ja que és una manera diferent i innovadora de mostrar el seu dia a dia i també d’aprendre amb la matèria de tecnologia treballant amb la realitat augmentada. 

La metodologia d’ensenyament de la matèria combina l’adquisició de coneixements teòrics amb la seva aplicació pràctica mitjançant el mètode de projectes que constitueix precisament una de les eines d’aprenentatge. Els alumnes han estat els protagonistes del procés, sempre s’ha treballat en equip, amb la qual cosa aprenen a participar i a valorar les opinions d’altres, a fonamentar les seves idees, a acceptar la dels altres i consensuar els resultats. 

A més, s’han mostrat molt motivats per fer una activitat diferent a les ordinàries i han pogut utilitzar algunes de les noves tecnologies, com el mòbil, no només per comunicar-se amb els companys o xarxes socials, sinó per treballar a l’aula.

Aquí teniu una mostra dels resultats. Bona feina noi@s!

https://www.paneek.net/#/tour/view/11450


ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website