Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

FER ESPORT A CASA: OPCIONS DE CLASSES EN CATALÀ!

Les mesures de confinament impossibiliten de sortir a l’aire lliure a fer esport. Per això, com en més àmbits, molts usuaris s’han organitzat a les xarxes socials per oferir classes i animar la gent a continuar fent activitat física a casa.

D’opcions, n’hi ha de molt variades: classes de ioga, pilates, sessions de fitness, càrdio o zumba. La major part es poden trobar a Instagram, però a YouTube i Facebook també n’hi ha. Tan sols hem de cercar l’etiqueta #JoEntrenoACasa a qualsevol d’aquestes plataformes per trobar-hi vídeos. A continuació us oferim un recull de comptes i usuaris que podeu seguir per fer exercici a casa.

Ioga

 • El compte d’Instagram @iogashala ofereix una classe de ioga diària a les set del matí. Però el vídeo de la sessió es manté al perfil durant vint-i-quatre hores.
 • Les noies de @samandhi_ioga van penjant vídeos per practicar posicions i moviments de ioga.
 • @clubsclaror ofereix sessions de ioga adreçades a famílies, en directe a Instagram.
 • Els professors d’El Taller de Ioga també carreguen vídeos i ofereixen classes en directe a YouTube.
 • Al canal d’Espai Ioga i al compte de La Porta Verda hi trobareu vídeos de ioga adreçats a dones embarassades.
 • A YouTube també hi ha vídeos de ioga per a nens o bé a l’aplicació Eduioga, que proposa unes quantes rutines d’exercicis per fer en família.

Gimnàstica

 • El gimnàs @impactegym proposa de seguir a Instagram les seves classes dirigides en directe, cada dia a dos quarts de set del vespre. Abans de la sessió expliquen el material que cal per als exercicis i proposen mobiliari i objectes de casa com ara cadires, garrafes d’aigua, mànecs d’escombra, en substitució dels pesos i bancs del gimnàs. Per als qui no puguin seguir les classes a l’hora que les fan, deixen unes quantes propostes d’entrenament penjades al perfil i a les històries destacades.
 • El gimnàs EKKE ofereix cada dia classes en directe pel canal de YouTube per treballar parts del cos determinades i amb intensitats diferents. Comparteixen tota la informació i els horaris de les classes a Facebook.

Zumba i balls

 • Al canal de Banjara Studio s’ofereixen classes dirigides de zumba i ball, com ara hip-hop dancehall.
 • A Instagram i Facebook el compte del @clubsclaror ofereix vídeos en directe de pilates i ball, o bé els pengen als perfils, on també hi ha propostes d’exercicis. A més, a YouTube hi carreguen desafiaments diaris, com ara fer el màxim nombre de salts en trenta segons.

Pilates

 • A la secció ‘El DiR a Casa‘ hi trobareu vídeos per a fer sessions de pilates i tonificació.
 • La tècnica esportiva Carolina Muscatelo ofereix una sessió de pilates i correcció de postura corporal.
 • El @cem_guinardo proposa activitats motores per als més petits a Instagram.

Altres

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha obert una web amb totes les propostes que estan oferint per fer esport des de casa aquests dies de confinament. Han dividit les activitats en tres grans blocs: directes, rutines i dirigides.

Posem-nos en forma!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website