Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

FESTA DE SANTA JOAQUIMA 2021

Aquest mes hem celebrat la Festa de Santa Joaquima a l’escola. Aquest any amb les mesures i la prudència que imposa la pandèmia, però sempre amb les ganes de gaudir. La festa va ser el passat divendres dia 21 de maig.

Durant el matí tots els alumnes van fer activitats motivadores i dinàmiques sobre la vida i l’obra de Joaquima. Creiem que és bo donar a conèixer aspectes com ara que va ser una pionera en la creació d’escoles per a nenes i que es va dedicar a la cura de malalts.

Per posar el punt dolç al dia, tots els alumnes van esmorzar xocolata desfeta amb coca. Un esmorzar que ja és tradicional a la nostra escola en aquesta data.

Els alumnes esperen la festa per la xocolata desfeta però també per l’espectacle “Talents Vedruna”. A la tarda els alumnes d’infantil i de primària ens vam reunir per torns, en grups estables i sempre mantenint les distàncies de seguretat al Pati de la Tortuga.

Allà, sota l’obra dels arbres i amb el sol ben present, van començar els Talents Vedruna.

La participació en els Talents Vedruna és voluntària. Cada classe pot preparar diferents actuacions on els alumnes presenten els seus talents. Així vam poder veure imitacions, actuacions musicals, balls, actuacions d’habilitat… Fins i tot els docents d’ESO es van animar a ballar amb els alumnes.

Els alumnes de Cicle Mitjà van preparar amb molta il·lusió les actuacions per la festa. Els alumnes de 4t es van organitzar molt bé i van preparar una obra de teatre en la qual van inventar els personatges i la trama, van dissenyar el guió i les diferents escenes. També van preparar una actuació musical. Diferents alumnes de la classe van mostrar el seu talent tocant instruments com el piano, el trombó, el violí o el timbal. Ens van emocionar al tocar la cançó Titanium de David Guetta. Els alumnes volen agrair a la Cèlia Vila, la seva mestra de música, l’ajuda que els va oferir per poder preparar l’actuació.

Els alumnes de 3r de primària van preparar dues actuacions on van participar la gran majoria dels alumnes del curs. La primera actuació va ser un ball molt animat que va fer aplaudir i ballar a tothom. La segona actuació va ser cantar una cançó i ballar-la. Entre tots i totes van preparar aquestes coreografies on el ritme també va ser molt present.

Si teniu ganes de veure les actuacions, visiteu el canal YouTube de l’escola. Les hi trobareu totes!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website