Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

FINS AVIAT, US TROBAREM A FALTAR!

Avui estem aquí per recordar tot els moments que heu viscut a l’escola durant tretze anys amb els vostres companys, alguns de vosaltres hi heu estat des de sempre i d’altres us heu anat incorporant al  llarg dels anys. 

Totes i cadascuna de les històries viscudes us han ajudat a créixer, a madurar i arribar fins on heu arribat. Ara us toca seguir endavant, cadascú prenent el seu camí, però això no significa que us hagueu de separar, perquè encara que no tingueu el mateix tipus d’amistat amb tothom, heu format una família i sempre tindreu en la memòria aquests anys que heu passat tots plegats, siguin bons o dolents.

I qui sap, potser d’aquí 20 anys us retrobareu tots vosaltres i recordareu les meravelloses històries i anècdotes que heu passat en aquesta escola, perquè segur que no en són poques.

Aquest comiat que hauria d’haver estat una gran festa,  resulta una mica estrany de celebrar, per la situació atípica en la què ens trobem i perquè és un comiat i això ens fa mal a tots. 

Però no estigueu tristos i no penseu en aquest comiat com en un adéu definitiu. Ara toca tancar la porta a una etapa de la vostra vida i obrir-ne una altra de nova. Per aquest motiu ho celebrem, perquè HO HEU ACONSEGUIT!

Us trobarem a faltar. Molta sort i no oblideu que heu deixat la vostra petjada i heu fet història en aquesta escola!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website