Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

FIRST LEGO LEAGUE (FLL) I JUNIOR FIRST LEGO LEAGUE (JFLL)

El passat dissabte 29 de febrer es va celebrar a la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Universitat de Vic, el torneig classificatori First Lego League (FLL) i la Junior FLL (JFLL).

Enguany la nostra escola hi ha participat amb quatre equips de 3r de Primària a la FLL Junior (Agència de construcció, Els magnífics, Els legos i Els 6 robots) i dos equips a la First Lego League (Urbes XXI 6è de primària i Smart city d’ESO).

L’objectiu d’aquests tornejos és estimular el desenvolupament de diverses habilitats i valors, com el treball en equip, l’emprenedoria, la innovació i la creativitat i centrats en la promoció de la ciència i la tecnologia. Dissenyen i construeixen les seves idees, investiguen i resolen desafiaments, apliquen conceptes de ciències a la vida real, desenvolupen habilitats i competències del segle XXI i comparteixen els seus aprenentatges.

Els lemes proposats per aquest any han estat “Boomtown build” per a la categoria FLL Junior i “City Shaper” per a la FLL, tots dos relacionats amb les ciutats intel·ligents. Els projectes que es presenten són sobre: edificis sostenibles, divertits, segurs i accessibles. Tots els equips han treballat des del mes de setembre guiats per les seves entrenadores per resoldre el desafiament, vivint la competició amistosa, el respecte cap els altres i el treball en equip, valors fonamentals de la competició.

L’experiència va ser molt bona i va ser una matinal #morethanrobots!

Molt bona feina equips!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website