Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

I ELS ADOLESCENTS, QUÈ LLEGIM?

Ei, futur lector! Que encara no saps quin llibre llegiràs aquest Sant Jordi? Necessites un títol que t’enganxi de debò amb el qual omplir la teva prestatgeria? Aquí trobaràs un seguit de recomanacions, clàssiques i noves, per despertar-te el cuquet de la lectura:

1. K-pop: Love Story de Ae-Jung. Alice, una noia de divuit anys, ha començat a treballar per a un organitzador de concerts. Una nit, topa en el backstage amb un dels líders del grup BTS, que discuteix amb el seu mànager. Quan veuen la noia se’ls acut fingir una relació sentimental amb el cantant per tranquil·litzar els fans i els mitjans. Acceptarà Alice una proposta que li canviarà la vida? (Editorial Fanbooks)

2. Negorith d’Ivan Ledesma. Explica la història de la Gris, una noia que un dia descobreix que té uns poders que la fan especial en un món sobrenatural. És un llibre que té un ritme molt trepidant i  molt ràpid, gairebé de sèrie de televisió. (Editorial La Galera).

3. Un secret d’Alejandro Palomas. A través de diferents narradors protagonistes, ens explica la història de la Nazia, una nena del Pakistan que el que té superclar és que ha que ha d’anar cap al Pakistan a casar-se amb un dels seus tiets. (Editorial Fanbooks)

4. Frankenstein de Mary Shelley. En aquest clàssic, Mary Shelley planteja una criatura que és rebutjada i humiliada per la societat. Una novel·la amb la qual des del començament connectareu amb els sentiments que s’hi expressen. (Editorial La butxaca). 

5. Mentida de Care Santos. Es planteja una relació d’amistat digital entre dos adolescents, un noi i una noia, aparentment molt diferents. Darrere d’aquestes aparences, es van amagant secrets que són la mentida de la història. (Editorial Edebé)

6. La maleta de Núria Parera. Cent anys d’història i una maleta com a protagonista. No tenim ni un home ni una dona com a protagonistes, sinó una maleta que va passant de mà en mà. És d’aquells llibres que encomana el cuquet lector. (Editorial Babulinka).

7. Les candidates de Sarah Watson. L’Ava, la CJ, la Jordan i la Martha són quatre amigues que estudien a l’Institut William McKinley en un barri de Cleveland. La novel·la ens explica que una de les quatre serà la presidenta dels Estats Units, però no sabem quina. Com una mena de conte de fades feminista, sabem que la noia que besi un noi anomenat Diffenderfer esdevindrà la persona més poderosa d’Amèrica, però qui serà finalment l’elegida? (Editorial Fanbooks).

8. Nits blanques de John Green i Maureen Johnson. Una tempesta inesperada la Nit de Nadal enterra els habitants de Gracetown sota diversos peus de neu i causa una mica de caos. Una aventurera valenta surt del seu tren encallat durant la tempesta i posa en marxa una cadena d’esdeveniments que faran canviar algunes vides… (Editorial Fanbooks).

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website