Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

INICIATIVES PER VEURE CIRC A LES XARXES DURANT EL CONFINAMENT

En la situació de confinament que estem vivint des del passat 14 de març, han sorgit multitud d’iniciatives a les xarxes socials per difondre i fer viure circ. Els i les professionals del circ retransmetren els seus entrenaments, que s’han vist reduïts a l’haver de fer-los a casa, i alguns projectes i companyies han facilitat l’accès al visionat dels seus espectacles al públic confinat.

– El pallassos Tortell Poltrona ha penjat tots els videos del programa Tortell Express emès als anys 80 per TV3.

-la companyia Escarlta Circus ha publicat el video «La curiosa màquina escarlatesca» que fa un recorregut per la seva trajectòria.

-Ateneu Popular de 9Barris – A les seves xarxes ha difòs alguns dels seus últims Circ d’Hivern, com «Nu», «Invisibles», «Garbuix» i també els seus combinats de circ. Hi podeu accedir aquí. A més, des de les seves xarxes també han fet recomacions de llibres de circ social.

-Circ Històric Raluy – Aquest circ ha retransmès en directe més d’un espectacle des de la seva carpa, podeu veure’ls a través de les seves xarxes, aquí teniu l’enllaç a la seva pàgina a Facebook.

– Corona Circus Festival – Des del compte d’Instagram @coronacircusfestival es pot veure cada dia una actuació de circ en directe o diferit.

-El Teatre Principal de Palma ha posat a la disposició del públic alguns espectacles online, com la peça de Circ Bover “Sentinel”.

-El Circo Price aquest cap de semana emet “Elektrick” del seu projecte CRECE.Hi podeu accedir aqui.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website