Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

J. K. ROWLING PUBLICA UN NOU LLIBRE INFANTIL GRATIS A INTERNET

J. K. Rowling, la creadora de la popular saga de ‘Harry Potter’, acaba de publicar un nou llibre de manera gratuïta i per sorpresa. Es tracta d’un conte per a nens que es titula ‘The Ickabog’. L’autora britànica diu que ja feia anys que tenia l’esborrany de la història fet, i que l’escrivia paral·lelament a ‘Harry Potter’. Quan va acabar la popular saga,  l’escriptora va voler prendre’s un descans pel que fa a la literatura infantil, i el conte va quedar en un calaix durant 10 anys. Ara l’ha recuperat, l’ha repassat i ha decidit publicar-lo en línia i gratis.

No és una continuació de ‘Harry Potter’

Rowling ha anunciat la publicació de ‘The Ickabog’ en els seu compte de Twitter i ha avisat en lletra majúscula que aquest relat no és un “spin-off” de les novel·les del jove mag, que no té res veure amb la saga i que no tracta sobre màgia. És un conte de fades que parla de l’abús de poder i de la veritat i de temes atemporals i universals. L’escriptora llegia el conte als seus fills quan eren petits i fa poc va decidir baixar-lo de les golfes. Els nens recordaven la història amb tendresa i llavors va decidir revisar-lo i publicar-lo perquè els nens de tot el món puguin evadir-se una mica de tota la situació que els envolta.

Com llegir-lo

‘The Ickabog’ s’anirà publicant per capítols i de manera periòdica a la seva pròpia web oficial (www.theickabog.com) i fins al 10 de juliol. Ja han sortit els dos primers episodis, ‘King Fred the Fearless’ i ‘The Ickabog’ però, de moment, només es poden llegir en anglès. Al novembre el llibre sortirà imprès i en format audiollibre i llibre electrònic. A més, s’ha organitzat un concurs de dibuix infantil per fer les il·lustracions de les seves pàgines i perquè els nens dibuixin durant la quarantena. Poc després s’espera la seva distribució en altres idiomes, com castellà i català. J. K. Rowling cedirà tots els beneficis guanyats amb les vendes de ‘The Ickabog’ a ajudar grups especialment afectats per la covid-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website