Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LA GEOLOGIA ENS ENVOLTA?

Els alumnes de Cicle Superior han començat un projecte anomenat “La geologia ens envolta?” organitzat pel Camp d’Aprenentatge del Bages.

El Camp d’Aprenentatge del Bages és un centre associat al Geoparc de la Catalunya Central i, conjuntament amb altres centres, té una oferta didàctica a l’entorn de la geologia i la mineria de la zona, contribuint en la divulgació dels valors naturals i culturals i afavorint la geoconservació.

Un dels principals objectius del projecte és introduir als alumnes en el coneixement dels diferents tipus de roques i els seus acabats a través de l’observació directa, esbrinant algunes circumstàncies de la seva formació. Es treballa també el  reconeixement d’un conjunt de roques i minerals basant-se en les propietats físiques i químiques més significatives i la relació de cada material geològic amb productes d’ús quotidià que se n’obtenen.

El projecte està format per les activitats següents:

  • Itinerari de geologia urbana a Artés: aprendre geologia observant els edificis, els carrers i els monuments, on podem trobar tot tipus de roques i els seus acabats.
  • Itinerari geològic a Súria:  introduir als alumnes en el coneixement de les roques sedimentàries a través de l’observació directa, esbrinant algunes circumstàncies de la seva formació.
  • Taller de guix: procés de cocció de la pedra de guix.
  • Taller de materials geològics i les seves aplicacions: explicació de les propietats dels minerals i procediments que s’utilitzaran per a reconèixer-los. Esbrina i/o recordar la procedència d’alguns materials i objectes quotidians.

Esperem fer una molt bona feina!

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website