Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LEARNING TO THINK AND LIVE OUTSIDE THE BOX

Us presentem el projecte d’Erasmus + que engeguem aquest curs a l’escola. Es tracta d’un projecte bianual (2020-2022) compartit amb dues escoles més a Tärnsjö (Suècia) i Watford (Regne Unit). 

Learning to think and live outside the box té com a motivació principal proporcionar als alumnes un conjunt d’experiències úniques per veure què “hi ha fora de la caixa”, desenvolupant una comprensió més gran de la diversitat i la pertinença comuna, mitjançant l’ús de la tecnologia amb finalitats educatives i de comunicació i oferint un motiu segur, emocionant i inclusiu per a tots els i les alumnes.

Principalment, es farà un intercanvi de vivències, tradicions i aspectes culturals dels tres països. El projecte està basat en els objectius ODS promoguts per Nacions Unides i finançat per The Erasmus + Programme of the European Union . Concretament, els alumnes de 4t i 5è d’EP prepararan un seguit d’activitats relacionades amb el poble d’Artés i els costums de la zona i del país. Per tal de fer una posada en comú i intercanviar experiències de manera vivencial, es realitzaran dos viatges*, un durant el curs 20-21 i l’altre durant el curs 21-22. (* sempre que les condicions del moment ho permetin).

Donem la benvinguda a aquest projecte donant les gràcies a les escoles Tärnsjö Skola i Parkgate Junior School pel camí que iniciem conjuntament!

Tärnsjö Skola:

https://heby.se/barnomsorg-utbildning/grundskola/tarnsjoskola/

Parkgate Junior School:

https://www.parkgatejm.herts.sch.uk/

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website