Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CINC SORTIDES APASSIONANTS AMB INFANTS AL CENTRE DE CATALUNYA

Arriba l’estiu, per a molts època de vacances, i són moltes les ganes que tenim de planejar rutes i activitats amb la família per sortir de casa. De propostes n’hi ha moltíssimes per passar un dia genial amb els petits de casa. I ben a prop! Us proposem 5 sortides amb infants al Centre de Catalunya, ben a prop de casa.

1. Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC)
Si us agraden els animals, sobretot la fauna salvatge, no us podeu perdre la visita al Centre de recuperació especialitzat en amfibis i rèptils de Catalunya (CRARC), situat a Masquefa, i únic a tot l’Estat. És una autèntica aventura poder veure de ben a prop animals com: serps tropicals, tortugues terrestres i aquàtiques, cocodrils i caimans, iguanes, etc. El CRARC és un centre que fa més de 20 anys que treballa en la rehabilitació de fauna silvestre amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural, a més de promoure la recerca científica i l’educació ambiental. Ah! Una bona opció per fer la sortida encara més divertida és anar a Masquefa amb tren, mitjançant la línia Llobregat – Anoia, dels Ferrocarrils de la Generalitat!
Més informació

2. Visita a la Muntanya de Sal de Cardona
La visita al Parc Cultural de la Muntanya de Sal ofereix la possibilitat de conèixer els afloraments salins de Cardona i el singular patrimoni natural i cultural que fan d’aquest indret un lloc únic. La visita, d’una hora aproximadament, consisteix en descendir fins a la Vall Salina per gaudir de l’espectacle de formes i textures que ofereix el massís i admirar un increïble aflorament de sal. Després, equipats amb un casc miner s’entra  a l’interior de la Muntanya i es recorre uns 500 m de galeries, on es poden veure espectaculars estalactites i estalagmites de sal. Tota una aventura!
Més informació

3. Ruta pel Parc Eòlic de Rubió
Segur que en alguna ocasió heu vist de lluny grups de molins de vent situats al cim de les muntanyes. Però n’heu vist algun de ben a prop? Us heu preguntat quina alçada fa un molí de vent? Si fa o no soroll quan gira? Com funciona? Per conèixer les respostes a tots aquests interrogants la millor proposta és fer una ruta entre molins, en concret al parc eòlic de Rubió, a l’Anoia, que compta amb una cinquantena d’aerogeneradors. Es tracta d’un recorregut que es fa a peu per una part del Parc, en què el guia explica com es construeix un parc eòlic, la importància de les energies renovables, les dimensions dels molins i el seu funcionament, el tipus de paisatge de la zona i els valors naturals, etc.
Més informació

4. Un dia al Circ a les Feixes
A la població de Copons, a l’Anoia, enmig de la natura s’aixeca la carpa del Circ a les Feixes. Un circ permanent ideal per conèixer el circ i tot el què l’envolta, i fins i tot participar en algun dels espectacles. Passar un dia al Tot Circ és diversió assegurada! La visita comença amb un divertit espectacle protagonitzat pel pallasso “Tastacirc”. Després, es deixa el rol d’espectador per participar en un taller de circ i ser els únics protagonistes. Un taller amb trapezi, maroma d’equilibris, xanques de mà i de peu, hola-hops gegants, rodets d’equilibri, monocicles i rodetes, saltabrinques, minitramps i malabars de tot tipus… i els més petits poden gaudir de les caravanes de maquillatge, de camerino, instruments musicals, etc. Per acabar, es dina a La Vagoneta del circ o a la zona de pícnic que hi ha allà mateix. Reserva prèvia imprescindible.
Més informació

5. Visita i taller de cuina a Sant Benet de Bages
Món Sant Benet és un lloc ideal per fer una sortida amb la família. Ofereix propostes per a totes les edats, com la visita “Descobrim el monestir en família” que permet conèixer les històries que s’amaguen entre les parets d’aquest monestir medieval i descobrir els seus millors racons. I si hi aneu en cap de setmana, també podeu gaudir dels diferents tallers de cuina familiars on es posen a prova les habilitats culinàries i s’aprenen receptes i trucs gastronòmics per llepar-se’n els dits (d’acord amb les línies marcades per la Fundació Alícia).
Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website