Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LES NATURALS A CICLE SUPERIOR

Des de fa tres anys els alumnes de Cicle Superior de l’escola utilitzen el programari digital de l’empresa Science Bits per a l’aprenentatge del medi natural. 

Hem començat el curs desenvolupant dues unitats que fan referència als éssers vius: Què és un ésser viu? que es du a terme en llengua catalana i Life’s Diversity que es fa en llengua anglesa.

Science Bits és un programa multimèdia de lliçons de ciències que promou un model constructivista, basat en la indagació, el descobriment, la reflexió, i el raonament crític.

AVANTATGES:

  • Està dissenyat per fer més fàcil el treball a l’aula i obtenir el màxim rendiment de les possibilitats que ofereix el format digital: tant del potencial multimèdia de l’ordinador de cada alumne com de la pissarra digital.
  • Utilitzat amb el projector o la pissarra digital, Science Bits enriqueix l’exposició del docent i promou la interacció amb l’alumnat gràcies a la gran quantitat de recursos multimèdia que conté: il·lustracions, models 3D, vídeos, àudios, animacions, experiments i simuladors.
  • Incrementa la motivació de l’estudiant i li facilita la comprensió dels conceptes gràcies a l’ús d’elements audiovisuals i a la possibilitat d’interactuar amb els objectes d’aprenentatge.
  • Promou l’ús educatiu dels ordinadors o tauletes tàctils per part dels estudiants. Amb Science Bits, aquests dispositius poden substituir els llibres de text tradicionals o o convertir-se en una eina complementària amb un alt valor educatiu.
  • Ofereix una forma fàcil i efectiva d’implementar el model d’ensenyament constructivista de les 5E i un aprenentatge basat en el descobriment i centrat en el desenvolupament de les competències educatives.
  • Ofereix una intranet molt fàcil de fer servir que permet al professorat crear grups d’alumnes, assignar-los repertoris d’activitats i continguts personalitzats, programar exàmens, monitorar els resultats dels alumnes i avaluar les respostes de les preguntes obertes, entre d’altres funcionalitats.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website