Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

L’ESCOLA PARTICIPA EN EL PROJECTE D’URBANITZACIÓ DEL CARRER DEL CARME

El 3 de desembre passat el municipi va presentar a l’escola la proposta d’urbanització del Carrer del Carme. La inversió arriba gràcies a l’aprovació d’una partida pressupostària per part de la Diputació de Barcelona de 50.000€ i una altra de l’Ajuntament de 81.200€, a realitzar abans de la finalització de l’any 2020. En aquell moment la presentació es va fer en dues sessions, una pels alumnes delegats representants dels nivells de Cicle Superior i ESO, i l’altra pel veïnat.

D’aquella presentació l’Ajuntament se’n va emportar un seguit d’aportacions i recomanacions que ha desenvolupat en la mesura de les seves possibilitats en el projecte definitiu que està en el procés d’aprovació definitiva per junta de govern.

Aquest dilluns, l’arquitecta Glòria Bosch i el regidor de les àrees de mobilitat i urbanisme de l’Ajuntament d’Artés, Pere Bitriu ens han presentat la proposta definitiva, que recull algunes de les aportacions que van demanar els nostres alumnes. A aquesta sessió, que s’ha realitzat per videoconferència, hi han tornat a participar els alumnes delegats de les classes de Cicle Superior de Primària i Secundària acompanyats per mestres de l’escola. Caldrà ara fer arribar aquesta informació a la resta de companys de classe.

La proposta d’urbanització planteja el carrer per a l’ús dels vianants, amb arbres, una zona enjardinada, alguns bancs i també un espai per a l’aparcament de patinets o bicicletes. També planteja un pas de vianants que ajudi a creuar la carretera de Sallent i faciliti l’accés al pàrquing de darrere el Sindicat. 

La impressió final va ser de ganes de tornar aviat a l’escola i poder veure ben aviat aquests canvis en el carrer del Carme. Esperem que tot aquest parèntesis en el temps que estem vivint no prolonguin aquesta obra i la puguem gaudir totes i tots ben aviat.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website