Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LLIBRES GRATUÏTS PER LLEGIR DURANT EL CONFINAMENT

No podem sortir de casa per culpa del coronavirus, però sí que podem viatjar molt lluny. Els llibres poden ser els nostres grans aliats per a aquests dies de quarantena i confinament. Les opcions són infinites perquè, més enllà de la nostra biblioteca casolana, també podem trobar llibres en línia i algunes editorials han decidit regalar els seus llibres. Aquí us deixem una selecció de llibres gratuïts.

Alba Editorial

Alba Editorial proposa quatre llibres gratuïts fins el 13 d’abril pels més petits de la casa, per exemple, ofereix un llibre sobre Glòria Fuertes, una de les grans poetes del segle XX i un referent de la literatura infantil. Una poeta que va entrar a milers de cases gràcies a la televisió i va ajudar a descobrir a diverses generacions el plaer de la poesia, doncs encara a dia d’avui ens podem enamorar de la poesia gràcies aquest llibre de Glòria Fuertes.

Teatre Nacional de Catalunya #elTNCaCasa

El Teatre Nacional de Catalunya ofereix de manera gratuïta i en format digital més de 60 llibres clàssics i contemporanis de la seva biblioteca teatral.
A més, des de les xarxes socials del TNC s’organitzaran periòdicament trobades a Instagram Live amb membres dels equips artístics sota l’etiqueta #elTNCaCasa.

Males Herbes

L’editorial Males Herbes, especialitzada en ciència-ficció, realisme màgic, sàtira, terror i surrealisme, ha decidit que mentre duri el confinament penjaran contes inèdits de diferents autors de la seva col·lecció. Cada setmana penjaran entre dos i quatre contes nous.

Grup 62

El Grup 62 ha posat a disposició dels lectors llibres gratuïts del seu catàleg com ‘Gràcies per la propina’, de Ferran Torrent; ‘Les veus del Pamano’, de Jaume Cabré; ‘Dins el darrer blau’, de Carme Riera; ‘Juno’, de Laia Aguilar; ‘L’ombra del vent’, de Carlos Ruiz Zafón; ‘El codi Da Vinci’, de Dan Brown; ‘Els homes que no estimaven les dones’, de Stieg Larsson, i molts d’altres.

Editorial Planeta

L’Editorial Planeta ha penjat de manera gratuïta alguns dels llibres en castellà com ‘La sombra del viento’, de Carlos Ruiz Zafón; ‘El tiempo entre costuras’, de María Dueñas; ‘El código Da Vinci’, de Dan Brown, o ‘Los hombres que no amaban a las mujeres’, de Stieg Larsson. Aquí teniu la llista completa:

– ‘La sombra del viento’, de Carlos Ruiz Zafón
– ‘El tiempo entre costuras’, de María Dueñas
– ‘El código Da Vinci’, de Dan Brown
– ‘Los hombres que no amaban a las mujeres’, de Stieg Larsson
– ‘Algo tan sencillo como tuitear te quiero’, de Blue Jeans
– ‘A todos los chicos de los que me enamoré’, de Jenny Han
– ‘En familia con Karlos Arguiñano’, de Karlos Arguiñano
– ‘Mi nombre es Stilton, Geronimo Stilton’
– ‘El león, la bruja y el armario (Crónicas de Narnia, 1)’, de C. S. Lewis
– ‘Planeta Manga 1’

Biblioteques de Catalunya

El servei de Biblioteques de Catalunya disposa de 100.000 documents en format digital als quals podeu accedir des d’internet: llibres electrònics, música, pel·lícules, documentals, enciclopèdies, etc.

Biblioteques de Barcelona

El servei de Biblioteques de Barcelona des del seu blog #Bibarnabloc proposa lectures i ens fa recomanacions per a aquests dies.

Llibres de domini públic

Project Gutemberg. 60.000 llibres electrònics gratuïts.
Elejandria. Llibres en domini públic.
Literanda. Editorial independent que publica llibres de domini públic de manera acurada.
Ganso y Pulpo. Projecte editorial independent de llibres de domini públic.
Biblioteca Nacional. La biblioteca digital hispànica.
Amazon. El gegant del comerç electrònic.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website