Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LOTERIA DE NADAL

Benvolgudes famílies,

Durant la setmana vinent se us lliurarà un talonari de la loteria de Nadal. Cada talonari està format de 16 butlletes de 2,50¤ cadascuna (s’hi juga 2¤ i els 50 cèntims restants són de donatiu). Així doncs, cada talonari equival a 40¤.

La venda de la loteria és totalment voluntària i cap família hi està obligada, però cal tenir en compte que els guanys que es recapten són pel finançament de les activitats que duu a terme l’AMPA.

Tot i axí, si no desitgeu vendre’l, si us plau us preguem que el retorneu a qualsevol membre de l’AMPA com abans millor. Per les famílies que sí que decideixin vendre’l, els dies de recollida dels diners de la venda dels talonaris són els següents:

  • Dilluns 19 de Novembre. A les 9:00 hores i a les 17:00 hores.
  • Dimecres 21 de Novembre. A les 9:00 hores i a les 17:00 hores.
  • Divendres 23 de Novembre. A les 9:00 hores i a les 15:00 hores

SOBRETOT CAL QUE PORTEU LA MATRIU DEL TALONARI (Sense ella no es poden recollir els diners).

Si veieu que no podeu acabar de vendre el talonari, NO US PREOCUPEU, però NO espereu a l´últim dia per retornar els diners i les butlletes no venudes. Hem de disposar de temps suficient per intentar vendre-les. NO S’ACCEPTARÀ EL RETORN DE TALONARIS SENCERS AMB POSTERIORITAT AL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2018.

Arribat el cas que arribem a dia 18 de Desembre de 2018 i per qualsevol circunstància no s’hagi entregat la loteria, es procedirà a anul.lar tota la sèrie del talonari corresponent i no tindrà validesa en cas que el número sigui premiat.

Paral.lelament si algú ja té les butlletes venudes abans de les dates a dalt citades de recollida, ho podeu entregar a qualsevol membre de l’AMPA. També informar-vos que si algú necessita més talonaris, no hi ha cap problema, ho demaneu al vostre respresentant de l’AMPA de cada classe i us ho farem arribar el més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració, i per qualsevol dubte que us sorgeixi, no dubteu en contactar amb l’AMPA.

Cordialment,

AMPA ESCOLA VEDRUNA D’ARTÉS

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website