Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PASSAPORT D’ACTIVITATS EN FAMÍLIA “EXPLORA EL BAGES”

“Explora el Bages” és una mena de passaport dirigit a infants de primària de fins a 12 anys.

El material proposa als infants ser ambaixadors de la comarca i per tant conèixer primer el territori. Així doncs, es tracta d’una llista de més de 25 activitats en família per a fer al Bages per tal de sorprendre’s i ser conscients de tot allò que ens ofereix aquesta comarca! Un ambaixador és una persona que explica, ensenya i convida els familiars, persones amigues i conegudes a fer tot allò que els pot sorprendre i agradar del Bages!

Les propostes es divideixen en cinc temàtiques “Soc explorador/a”; “Soc geòleg/òloga”; “Soc excursionista”; “Soc amant de la cultura” i “Soc gurmet”. Si els infants fan 10 propostes de les llistades en el passaport podràn recollir un obsequi a les Oficines de Turisme de Manresa, Mura i Cardona.

L’objectiu és augmentar l’orgull per la comarca del Bages i conèixer i valorar els seus atractius. Una proposta ideal per a fer en família!

T’hi animes? Pots imprimir-te el passaport o recollir-lo a les Oficines de Turisme de Manresa, Mura i Cardona i començar a moure’t pel territori i a conèixer-lo millor!

Bages Turisme

93 693 03 96
turisme@ccbages.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website