Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PLATS ÚNICS: MENÚS CÒMODES PEL PERÍODE DE CONFINAMENT

El plat únic és una opció que dona molt bons resultats, a més de ser molt còmodes en l’actual període de confinament, tant a l’hora de fer menús setmanals com els menús diaris. En aquests dies d’alarma i d’estar a casa hem d’optar per propostes saludables i no massa calòriques.

Aquests plats únics tenen la particularitat que en només un menú trobem les proteïnes, els vegetals i els hidrats de carboni necessaris i essencials per afrontar els dies, encara que estiguem a casa. Els plats únics simplifiquen molt el moment de cuinar i mentre es menja, al tenir-ho tot a la taula, ningú dels comensals s’ha d’aixecar de la taula per anar a fer o buscar el segon. Tots són avantatges!

Aquests menús es fan a base de plats complets que abracen tots els nutrients. En aquest sentit, la recepta ha d’incloure una bona ració de vegetals i verdures de temporada, carbohidrats d’absorció lenta i proteïnes vegetals o animals. El plat únic es pot finalitzar amb una peça de fruita, un iogurt o una porció de les nostres postres preferits, sense abusar.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website