Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PROGRAMA INTERNACIONAL “STOP FOOD WASTE”

El 29 de setembre ha estat la data escollida per l’ONU per celebrar el “dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i els residus alimentaris”.

L’ONU confirma que, cada any, es perd o es malgasta un terç de la producció mundial d’aliments per al consum. En aquest sentit, ens recorda que hem de ser conscients de la importància del problema i promoure els esforços globals per resoldre’ls.

Des de Scolarest, l’empresa que s’encarrega d’alimentar els nostres alumnes al menjador escolar, treballen en aquesta iniciativa a través del Programa Internacional que l’empresa desenvolupa des de 2018 amb la mateixa finalitat: Stop Food Waste. Per aquest motiu, han acollit aquesta celebració amb gran emoció i volen aprofitar la data escollida per posar-ho en marxa. Entre tota la comunitat educativa promourem i treballarem durant tot l’any hàbits i actituds per ser part activa de la solució al problema del malbaratament alimentari.

Animem a totes les famílies a unir-se al Programa Stop Food Waste des de casa i junts, donar la volta al malbaratament alimentari.

Comptem amb el teu compromís!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website