Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PROJECTE DE MEDI A CICLE INICIAL: TENS LA GRIP?

Llegint una notícia al diari vam adonar-nos que aviat arribaria la grip i que els metges estaven en molta alerta. Va ser tan gran la curiositat que se’ns va despertar les ganes d’investigar i aprendre sobre la grip.

Per començar a fer la recerca vam fer una pluja d’idees de tot el què sabíem i de tot els que ens agradaria saber: Què és la grip? quins son els símptomes? i fins hi tot qüestions més curioses com: pot un animal tenir la grip?

Vam fer recerca demanant ajuda als pares, mares, familiars per buscar la informació a llibres, internet, revistes i després ho vam llegir, analitzar, interpretar i aprendre, però per respondre la última pregunta vam necessitar els coneixements d’una mare experta amb animals, així que la vam convidar i ens va resoldre tots els dubtes, a més, en va ensenyar molts aspectes de l’aparell respiratori, perquè va portar uns pulmons de porc i vam descobrir com funcionen.

Aquest divendres acabarem d’aprofundir més amb el projecte de la grip perquè també hem convidat a les infermeres del CAP d’Artés i segur que ens acabarem convertint en grans experts.

Està resultant molt interessant perquè estem aprenent com funciona el nostre cos i què podem fer per estar sans.

I el què ens fa més il·lusió és quan els familiars veniu a col·laborar amb els projectes! Si esteu interessats en participar-hi no dubteu a comunicar-ho a les tutores!

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website