Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

REGIÓ7 ES FA RESSÒ DEL CICLE FORMATIU D’OLIS I VINS QUE ES FARÀ A L’ESCOLA

El passat dimarts 16 de febrer el diari Regió7 recull, tant a la seva edició paper com a la digital, la notícia que explica que l’escola ampliarà, de cara al curs vinent, la seva oferta educativa i oferirà un Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’elaboració d’olis d’oliva i vins.

Es tracta dels primers estudis de formació professional que s’oferiran al municipi bagenc i l’únic cicle d’aquestes característiques que hi ha a la Catalunya Central. Per dur a terme aquesta formació, el centre ha signat un conveni amb el Celler Cooperatiu d’Artés (Artium).

La directora de l’escola Vedruna d’Artés, Montserrat Barrera, destaca la idoneïtat d’oferir uns estudis d’aquestes característiques en un municipi i una comarca amb una llarga trajectòria vitivinícola. Ara, el centre està treballant en els continguts del cicle amb la col·laboració dels diferents productors del municipi, de qui ha tingut molt bona resposta, per tal «d’adaptar-los al màxim a l’entorn i a les necessitats que s’estan detectant al sector».

El cicle formatiu serà semipresencial i les classes pràctiques es faran a la vinya o al Celler Cooperatiu i les teòriques online. La formació tindrà una durada de dos cursos, amb un total de 2.000 hores, i està adreçada tant a persones que ja treballen al sector, però que no tenen formació o volen ampliar-la, com als joves a partir de 16 anys que volen formar-se en una professió que, segons Barrera, s’ha detectat que «necessita gent qualificada i també un canvi generacional», i que no compta una oferta formativa d’aquest estil a la zona.

Si voleu llegir la notícia sencera, cliqueu el següent enllaç:

https://www.regio7.cat/educacio/2021/02/16/vedruna-dartes-oferira-cicle-formatiu/657387.html

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website