Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SERVEI COMUNITARI: UNA EXPERIÈNCIA AMB CREU ROJA EN LA DONACIÓ DE SANG

Vam començar el servei comunitari decidint que la nostra acció solidària consistiria a impulsar una donació de sang. El primer que vam fer va ser realitzar els cartells informatius que es van enviar a la creu Roja, entitat amb la qual hem col·laborat, perquè els imprimissin i en poguessin fer difusió. Tot seguit, vam fer-ne publicitat a través de les històries d’instagram amb l’objectiu que vingués quanta més gent millor. Amb els cartells impresos, vam recórrer els carrers del nostre poble per donar a conèixer la nostra campanya.  

Després d’aquestes tasques prèvies, el dia abans de la donació, vam anar al mercat d’Artés i vam repartir pamflets a la gent que hi havia. També vam deixar-ne els parabrises dels cotxes i a comerços com el Dia, el Condis i el Llobet

El dijous 12 de desembre vam organitzar l’aula on es  faria la donació de sang amb l’ajuda de col·laboradors de la Creu Roja. Entre els diversos companys organitzadors, vam fer un horari per distribuir-nos i atendre les persones que vinguessin a l’esdeveniment.

Malauradament, la nostra campanya no va tenir gaire èxit; un total de 12 persones van acudir a l’escola a donar sang. 

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website