Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SI TOTS HO FEM

UN GRUP DE MESTRES S’ORGANITZEN PER ENREGISTRAR UNA CANÇÓ PER TREBALLAR ELS HÀBITS D’HIGIENE RECOMANATS ALS CENTRES EDUCATIUS

La cançó porta el nom de “Si tots ho fem” amb la intenció de treballar les mesures de prevenció (mans, distància, mascareta) indicades pel Departament d’Educació, de manera amena i divertida.
Durant aquest estiu mentre es preparava l’inici del curs escolar, i amb les noves instruccions sobre les mesures de protecció i higiene davant del SARS-Co2, la Yolanda Vallvé, directora de l’Institut Escola Àngel de Tobies de El Vendrell, va pensar que fer una cançó, era la millor manera d’ensenyar-ho als nens i nenes de les llars, escoles i instituts.
L’objectiu era crear una eina per donar a conèixer què, com i quan hem dur a terme la prevenció dins i fora de l’aula.
Amb aquesta idea es va posar a treballar amb la lletra mentre en Joan Comaposada mestre de l’Escola Puigsoler de Sant Vicenç de Castellet composava la música i en Marc Martínez, mestre de primària, produïa i feia els seus tocs amb l’arranjament.
Posteriorment, el 5 de setembre de 2020, es va enregistrar amb la col·laboració de diferents companys i companyes mestres i músics: el mateix Joan Comaposada (teclat i cors), Marc Martínez (guitarra), Carla Galiot (veu), Joan Ramon Quirante (trombó), Roger Andorrà (saxo), Marc Culebras (trompeta), Cristina Aguilella (baix), Ferran Pou (bateria), a l’estudi de gravació de La Drogueria de Martorell.
Família i alumnes de diferents escoles i instituts de la provincia de Tarragona, han col·laborat i participat en la gravació del vídeo de la cançó. De la implicació de tots i totes ha sorgit “Si tots ho fem” .
El que va començar com una simple lletra va anar agafant cos, fins a elaborar un gran projecte, ple d’il·lusió i molta música. En ell, cadascun dels components hi ha aportat un bocinet de la seva part docent i musical.
“Si tots ho fem” és una cançó que ens ensenya els tres aspectes fonamentals: el rentat de les mans, la distància social i la mascareta a ritme de ska, latin, i reggaeton.
S’ha posat a disposició dels centres educatius com una eina més, per ajudar a afrontar, tots plegats, la tornada a les aules.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website